diumenge, 18 de març de 2012

The Fotolog Years: December 30th, 2011
ORIOL STARDUST
Christmas Show @ New Green Park, Barcelona
December 29th, 2011
Photo by Johnny Rock'n'Roll


En primer lloc, vull dir que aquesta no és la foto de la nit. A la foto de la nit, un servidor surt acompanyat de Mónik Fuuur (Ivyfuuur The Polimonstre), la col·laboració sorpresa que havia promès per a aquest concert i amb qui vaig compartir-ne tota la recta final i uns bisos totalment improvisats. En una paraula, màgic. Encara no en tinc imatges, però les veuran quan les tingui. A banda d'això, un plaer haver ofert un Concert de Nadal al New Green Park. Repertori especial? Doncs sí. Per exemple, dos temes de la meva primera maqueta que portava molt de temps sense tocar: "Brown Water" i "Not a Dog Nor a Cat" (aquesta última només l'havia tocat una vegada en directe, i definitivament penso recuperar-la). I, evidentment, nadales. Una d'elles de collita pròpia, "I'm Santa (and I'm Unemployed)", escrita fa tot just una setmana expressament per a l'ocasió. Gràcies a tothom que hi va ser, gràcies al New Green Park i gràcies a Mónik Fuuur. Tocar amb algú de qui ets fan no és només un honor, és sobretot un privilegi.
Set list:

- Christmas Time Is Here Again - The Beatles
-Top of the Hill
-Brooklyn
-Before I Fell in Love
-Telecaster Girl
-Sick and Tired (Between Your Legs)
-I'm Santa (and I'm Unemployed)
-Jesus Wants Me for a Sunbeam - The Vaselines
-Brown Water
-Not a Dog Nor a Cat
-King of the Jungle
-I'm Sorry for Loving You
-Thursday Night
-Until She Comes (The Hair Dryer Song) (with Mónik Fuuur)
-Broken Doll (with Mónik Fuuur)
-Dancing with the Clown (with Mónik Fuuur)
-Medley: Santa Claus Is Coming to Town (John Frederick Coots and Haven Gillespie) / Merry Christmas (I Don't Want to Fight Tonight) (Ramones) (with Mónik Fuuur)

Encore:
-Attack of the Ghost Riders - The Raveonettes (with Mónik Fuuur)
-Medley: A Teenager in Love (Dion and The Belmonts) / Teenage Kicks (Undertones) / Hungry Heart (Bruce Springsteen) (with Mónik Fuuur)
-Take My Dream (with Mónik Fuuur)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada