dilluns, 19 de març del 2012

The Fotolog Years: February 1st, 2012


TOBY GOODSHANK
+ PHOEBE KREUTZ
en concert

Dijous, 2 de febrer – 21:30
Restaurant-llibreria Anònims
c/. Ricomà, 57 – Granollers (Barcelona)


http://tobygoodshank.bandcamp.com
http://www.myspace.com/phoebekreutz



Dues figures clau de l’escena antifolk de Nova York començaran a Granollers la seva propera gira europea. Es tracta de Toby Goodshank, excomponent dels celebrats Moldy Peaches, i Phoebe Kreutz, que tocaran el proper dijous 2 de febrer al restaurant-llibreria Anònims. Donaran d’aquesta manera el tret de sortida a un tour que els portarà per ciutats com Barcelona, París o Berlín, i per escenaris com el del reconegut festival Tanned Tin de Castelló. El concert començarà a dos quarts de deu de la nit, amb entrada gratuïta.

Toby Goodshank es va donar a conèixer com a guitarrista dels aclamats Moldy Peaches. Des que el grup va abandonar la seva activitat, ha seguit col·laborant amb pilars de l’escena antifolk novaiorquesa com el seu bon amic Jeffrey Lewis o la també exMoldy Peaches Kimya Dawson. I el més important, ha editat una quinzena de discos en un període de cinc anys. Una discografia farcida de cançons semiacústiques, d’estructures poc convencionals i amanides amb lletres d’un sentit de l’humor d’allò més personal.

Phoebe Kreutz practica un folk-pop entremaliat i efectiu, impregnat d’una lírica enginyosa i pocavergonya que combina innocència, ironia i sarcasme a parts iguals. I és que Kreutz tant pot cantar a la reina Elisabeth I com explicar la divertida història d’un grup de rock’n’roll fictici o dedicar tot un himne al seu propi cul. I a sobre ho fa amb tota la gràcia del món. Un repertori fresc que ha posat la crítica i el públic de Nova York als seus peus. No en và el totpoderós New York Times l’ha definit com a “genuïnament divertida”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada