dilluns, 30 de juliol del 2012

Recomanacions: Festa Major de La Garriga

La veritat és que un servidor no és molt de festes majors, però acaba de caure a les meves mans un programa que no es pot passar per alt. La Garriga, municipi del Vallès Oriental (Barcelona) conegut pel seu ampli patrimoni modernista, celebrarà aquesta setmana la seva Festa Major amb una programació de música en directe que ens farà oblidar momentàniament les elevades temperatures d'aquest estiu. El dijous, 2 d'agost (a partir de les 23,30h.), el Passeig acollirà un triple concert on destaca la presència dels SURFING SIRLES. Visceral rock de garatge i una lírica directa que il·lustra la Barcelona que no veuen els creueristes. Imprescindibles els dos discos que han publicat fins avui.

El divendres 3 (21h.), RICKY GIL (Brighton 64, Matamala, Top Models) presentarà el seu primer disc en solitari, "Hipopòtam a Botafogo vol. 1", a l'auditori de l'Escola Municipal de Música. L'àlbum recull la majoria dels temes que el Ricky ha interpretat en directe a "Guitarra, baix i bateria", el programa que ell mateix dirigeix i condueix a Ràdio Silenci. Temes propis de totes les seves etapes, sorprenents versions i noves composicions que el Ricky repassarà aquest divendres amb l'acompanyament puntual d'algun dels músics que figuren al disc com a convidats.

Finalment, el dissabte 4 (a partir de les 22h.), el Passeig acollirà el doble concert de VERY POMELO i THE FREE FALL BAND. Els primers no necessiten presentació a aquestes alçades. Rumba, rockabilly i folk accelerat segueixen essent els ingredients d'un tercer disc encara ben calent, "Ràdio Clotxa". Des de Mataró, The Free Fall Band destaquen tant per la seva joventut com per les bones maneres a l'hora de combinar influències que van dels Beach Boys a Violent Femmes, passant per Jonathan Richman. A banda dels concerts, no oblidin passar el diumenge i el dilluns pel Passeig dels Til·lers, on s'instal·larà la FIRA DEL DISC I DEL COL·LECCIONISTA amb una bona pila de vinils i compactes per a remenar i escoltar.

1 comentari:

  1. Hola, Oriol. Gràcies pel comentari. De tota manera, dels blogs només en tinc un realment actiu (http://mildimonis.blogspot.com.es/).

    Si el vols visitar estaré encantat.

    Salut als clowns!

    ResponElimina