dimarts, 7 d’agost del 2012

Recomanacions: Festa Major de Cardedeu

Nou cap de setmana d'agost, i nova festa major on refugiar-nos tots aquells que no marxem de vacances ni ens resignem a quedar-nos tancats a casa malgrat l'aturada general que sembla viure el país al llarg de tot aquest mes. Cardedeu (població del Vallès Oriental coneguda entre d'altres coses per haver estat bressol del deliciós batut de xocolata Cacaolat i pels borregos, producte gastronòmic de textura gairebé tan dura i seca com l'actual equip de Govern municipal), celebrarà la seva Festa Major els propers 11, 12, 13, 14 i 15 d'agost, i aquestes són algunes propostes que un servidor no es perdria sota cap concepte:

-Concert vermut amb JOAN COLOMO: La nova sensació de l'indie pop cantat en català. Des de Sant Celoni i amb un currículum que inclou noms com els de Zeidun, La Célula Durmiente o The Unfinished Sympathy, ha enregistrat un parell de discos en solitari de so inclassificable, amb el segell de qualitat BCore i amb membres dels Surfing Sirles cobrint-li les espatlles. Diumenge 12 (12 del migdia), a la plaça Flors de Maig.

-CIRC PÀNIC: Des de Campins, en ple parc natural del Montseny, un espectacle de circ d'aquells que ja no es fan. La figura humana a la recerca d'un camí amb un màstil com a aliat i un ampli repertori de moviments impossibles. Diumenge 12 (20,30h.) a la plaça de l'Església.

-MAKADAM KANIBAL presenta "Gavalo Kanibal": Des de França, l'altra cara del circ. Una rulot oxidada com a símbol de la decadència que ens envolta. Un cop de puny a la nostàlgia d'aquells temps d'abundància que mai més tornaran. Acidesa, humor negre i aquell regust amarg de les cançons de Tom Waits. Dilluns 13 (23h.), a l'aparcament de Can Mills (c/. Lluís Llibre amb c/. Molí dels Lledó).

-MAZONI: El projecte que lidera l'empordanès Jaume Pla té ara mateix un dels millors repertoris fets a casa nostra, i també un dels millors directes. Ho ha demostrat de sobra amb la intensa gira de presentació del seu fins ara darrer treball, l'aclamat "Fins que la mort ens separi". La culminació d'una aventura que va començar a les files dels irrepetibles Holland Park i que al llarg de gairebé deu anys ha viatjat del folk dylanià  a l'eufòrica Manchester de principis dels 90, passant per una visió gens ortodoxa de la psicodèlia. Dimarts 14 (23,30h.) a la plaça Sant Corneli.

-IL XEF MALATESTA: Eclèctic trio barceloní capaç d'enllaçar el folk amb el dub i l'electrònica més introspectiva amb l'ska. Música velcro per a cervells tonificats, es defineixen ells mateixos. Dimarts 14 (després del concert de Mazoni) a la plaça Sant Corneli.

-FIRA DEL DISC I DEL COL·LECCIONISTA: Una proposta que, per dissetè any consecutiu, ens permetrà remenar, comprar i intercanviar vinils i discos compactes a peu de carrer i a preus més que raonables. Tot un luxe en temps de politons i fredes descàrregues digitals. La trobaran cada dia de la Festa Major al passatge Pau Picasso (davant de l'Església).


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada