dilluns, 7 de gener del 2013

Jacquard Recs Showcase a la NAUB1

Perquè indie no és portar samarretes comprades en boutiques de moda. Perquè indie no és adoptar una fórmula tancada com a raó de ser. Perquè encara hi ha gent que entén la música alternativa com a sinònim de risc, independència i autogestió. Per això neixen a casa nostra discogràfiques com JACQUARD RECS, que es presentarà aquest divendres, 11 de gener a la NAUB1 de Granollers (avda. Prat de la Riba, 77 - recinte Roca Umbert) amb un showcase a tres bandes. Dos dels seus grups bandera i un convidat molt especial.

MURNAU B és l’aventura paral·lela de Lluís Rueda (El Petit de Cal Eril). El seu nom ret homenatge a un dels grans directors del cinema expressionista alemany, i la seva música bé podria posar banda sonora a qualsevol dels seus films. Tempestes instrumentals a mig camí de la No Wave i el post-rock, amb noms com Sonic Youth o Glenn Branca al retrovisor. El seu debut homònim, produït per Joan Pons (també d’El Petit de Cal Eril), és un antídot contra la monotonia.

THE MISSING LEECH és l’alter ego del manresà Maurici Ribera, i el referent indiscutible de l’antifolk a casa nostra. Ha fet gires per Europa, els Estats Units, Canadà, Argentina, Groenlàndia i Nova Zelanda, a més de tocar en festivals com Primavera Sound, compartir escenari amb figures com The Wave Pictures o Daniel Johnston, i autoeditar-se una pila d’àlbums, singles i ep’s farcits de nuggets pop d’estètica lo-fi. Arriba a Granollers per primera vegada, i ho fa acompanyat d’una banda.

PACOSAN és un projecte de vocació inquieta i eclèctica, fruit de la comunió de tres ments creatives amb currículums que inclouen militàncies a Lions Constelation, Shorebreak i El Petit de Cal Eril, entre d’altres. Els quatre temes que integren el seu ep de debut, “Combustione”, són excursions siderals cap a les fronteres de la psicodèlia més densa, el progressiu crimsonià i el krautrock més primitiu.

Obertura de portes a les 22h. Abans i després dels concerts, punxarà un servidor.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada