diumenge, 3 de febrer del 2013

Fills de puta

L'oposició exigeix al Govern que dimiteixi pels casos de corrupció que l'esquitxen. I el Govern li recorda a l'oposició que també té draps bruts. I el més fotut de tot plegat és que tots dos tenen raó. Perquè en això consisteix ser polític en aquest país, més enllà de partits, ideologies i promeses electorals incomplertes. A robar. A posar la mà a la caixa. A mentir. A fer demagògia. I a tapar-ho tot amb frases brillants de cara a la galeria. Govern i oposició es passaran ara dies, potser setmanes, disparant-se mútuament dards enverinats i acusacions de tota mena. Fins que se'n cansin. Al final, la tensió es rebaixarà, l'opinió pública se n'oblidarà, nosaltres tornarem a parlar de futbol i els polítics tornaran a embutxacar-se diner negre, blanc, vermell, groc i de tots colors. A robar. A posar la mà a la caixa. A mentir. A fer demagògia. I a tapar-se les vergonyes els uns als altres amb brindis al sol i proclames més buides que el programa electoral del PP. A mi no m'agrada faltar al respecte a ningú, ni insultar gratuïtament. Però tenint en compte el dineral que aquesta gent s'ha embutxacat de manera il·lícita, entenc que res de tot això surt gratis i que són ells qui falten al respecte a tot un país i a l'electorat al qual es deuen. I qui fa això només té un nom. Fills de puta. Fills de la gran puta. Amb perdó de l'expressió i amb tot l'ànim d'ofendre('ls).


2 comentaris:

  1. UUUiiii, ja veig que ens anem esverant per moments!!!

    No sé que dir Oriol, perquè ja saps que tens tota la raó, però a ells tan se'ls en fot... Ja els podem insultar i criticar que continuaran fent el mateix, caldria alguna cosa més contundent... però no seré jo qui la proposi! (no sigui que després se m'acusi de ves a saber què)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Aquest és el problema, que ningú s'atreveix a proposar res (i no ho dic com a crítica cap a tu, ni molt menys, ja que amb aquest missatge has fet més que molts dels que miren cap a un altre costat mentre els escopeixen a la cara). Penso en els casos de corrupció i en les festetes del rei a l'Àfrica, i penso que per molt menys de tot això, a la França de 1789 van rodar caps. Literalment. I gràcies a allò, es va construir l'estat del benestar que ara es volen carregar aquests fills de sa mare.

      Elimina