dijous, 14 de febrer del 2013

Un any

Resulta que aquest blog celebra avui el seu primer aniversari. No sé si hauria de començar a fer salts d'alegria o m'hauria de plantejar vendre'l a un grup mediàtic, agafar la pasta i fugir corrents cap a l'illa deserta on es va amagar Jim Morrison després de simular la seva mort. És broma. Cap grup mediàtic voldria un blog com aquest -per sort-. I Jim Morrison no es va amagar en cap illa deserta, perquè una vegada me'l vaig trobar en un bar de París amb una identitat falsa i uns quants quilos de més. Per tant em limitaré a això, a celebrar-ho. Que tal i com està la cosa, no és poc. O sigui que posem-nos còmodes, bebem i cremem el món perquè és nostre i no dels que manen. I el dissabte sortim tots al carrer i fem-los saber que no els tenim cap por.

Aquest brindis és per la PAH.

3 comentaris:

  1. Jim Morrison fa anys que viu al pla de la calma, molts l'han vist caçant conills. Et felicito pel teu any de franctirador blogaire. Long live RocknRoll.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies! M'ha agradat això de franctirador blogaire ;-)

      Elimina
  2. ¡Feliz cumpleaños! Sigue recomendando tan buena música y conciertos...y en especial, reseñando tan favorablemente los míos, ji, ji, ji. ;-)

    ResponElimina