divendres, 5 de juliol del 2013

Convertiré les places en sales de concerts

"Convertiré les places en sales de concerts". Ho diu textualment la campanya amb què l'Ajuntament de Barcelona promociona el calendari estiuenc d'oci i cultura a la ciutat. Quina ironia. Perquè mentre el consistori converteix places en sales de concerts, resulta que les sales de concerts de debò cauen com mosques, ja sigui perquè en aquesta ciutat la cultura ho té cada vegada més difícil per a sobreviure més enllà dels canals oficials, o a causa d'ordenances del propi Ajuntament que confonen el civisme amb el cinisme. El mateix cinisme de qui s'atreveix a proclamar als quatre vents que Barcelona converteix places en sales de concerts.

4 comentaris:

  1. Sí, raons per emprenyar-se en sobren. Avui sentía el Trias dient que prefereix un Mango a la llibreria Canuda per una questió de renovació i de posar la ciutat a l'alçada de les ciutats amb bones ofertes pel turisme. He vomitat. Per sort, encara no havia esmorzat, sinó el trec amb el sopar d'ahir. Dels festivals prefereixo no opinar. És senzillament un negoci més i que tothom faci el que vulgui, que de moment encara es pot i l'home aquest n'és el director d'un d'ells. Que dirà doncs. Salut!

    ResponElimina
    Respostes
    1. No havia sentit aquestes declaracions del senyor alcalde. Tot un atac de sinceritat. I tota una declaració de principis de qui té la paella pel mànec... Quina llàstima.

      Elimina
  2. A mi me asusta que conviertan plazas en lugares para conciertos. No quiero imaginar lo que pueden llegar a programar.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bueno, no es tanto un tema de programación -se refieren a programaciones como las del BAM, el Cruïlla... que son buenas-, sino de concepto. Hacemos festivales al aire libre en verano y nos vendemos como ciudad musical, pero luego cerramos salas a golpe de ordenanzas y multas.

      Elimina