dissabte, 5 d’octubre del 2013

Informes, conclusions i... l'EP de Pixies

La formació actual de Pixies.
Declaracions de Frank Black publicades aquest mes d'octubre per l'edició espanyola de Rolling Stone. "El nostre mànager ens va dir que ens mostraria l'informe que havia elaborat al llarg de l'any anterior sobre el negoci musical. Ens va ensenyar les seves xifres, les conclusions de les reunions que havia mantingut i ens va dir que primer havíem de treure un EP, no un àlbum. Vam respondre 'Té bona pinta, quan comencem a assajar?'". Fa poc més de dues dècades, Pixies abanderaven des de l'altre costat de l'Atlàntic allò que es va anomenar rock alternatiu. Actualment, el seu líder es dedica a parlar d'informes, negocis, xifres i conclusions de reunions. Potser per això, perquè aquest EP no respon a cap necessitat artística sinó a criteris purament corporatius, sona fred, mecànic i mancat d'aquella eterna frescor marca de la casa.

2 comentaris:

  1. Entiendo a Frank Black, es normal que haya perdido el norte. Alguien que no lo hubiera perdido, nunca habría disuelto a los Pixies y no habría grabado esos discos en solitario que él ha hecho. Cuando oí su nueva canción me enfadé mucho. Es muy mala.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Un comentario 100% Dino Ratso, jajajaja ;-)

      Sí, su nuevo EP me parece flojo (no diré que sea malo, pero sí me parece un disco del montón que podría haber grabado cualquiera de las miles de bandas influenciadas por los Pixies que hay repartidas por el mundo actualmente, totalmente prescindible, y más si tenemos en cuenta lo que hicieron en el pasado), pero los discos de Frank Black en solitario me parecen buenos. Será porque su carrera en solitario responde a sus inquietudes artísticas y no a estudios de mercado, mientras Pixies es su principal fuente de ingresos...

      Elimina