diumenge, 30 de març del 2014

Ricky Gil, Moksha i Cru a la NAUB1

Parin atenció i prenguin nota, perquè la NAUB1 de Granollers (avda. Prat de la Riba, 77 - recinte Roca Umbert - RENFE/Bus Nit: Granollers Centre) presenta dos concerts d'impacte:

-RICKY GIL. Dijous, 3 d'abril (20h.). Un referent per a diverses generacions. El seu nom és sinònim de formacions clau de l’escena barcelonina com Brighton 64, Matamala o Top Models. Però la seva activitat musical no s’acaba damunt de l’escenari. Des de fa tres temporades, presenta i dirigeix el programa Guitarra, baix i bateria a les ones de Ràdio Silenci, a la Garriga. Un espai on descobreix autèntiques delícies musicals a la vegada que explica sucoses anècdotes i, fins i tot, interpreta cançons en directe. Algunes d’aquestes cançons són les que integren els dos volums d’”Hipopòtam a Botafogo”, primera referència en solitari del Ricky i espina dorsal d’un repertori farcit de sorpreses.

-MOKSHA + CRU. Dissabte, 5 d'abril (22h.). Torna l'espai Dràstik B1 i ho fa amb un cartell d'allò més potent. Moksha i Cru. Els primers són un pilar de l'escena del Baix Montseny -el mateix Joan Colomo va militar a les seves files- i un referent del metal més contundent a nivell estatal. Acumulen més d'una dècada i mitja a la carretera i una discografia de les que mosseguen. Al seu darrer llançament, "Sang de roure" (2011, BCore), hi ressonen noms com els de Sepultura, Entombed o Napalm Death -amb els dos últims han compartit escenari-. Cru vénen del Penedès i practiquen hardcore sense concessions. Melodies fresques, ritmes urgents i lletres que posen el dit a la llaga d'un sistema que no funciona. Atenció al seu disc de debut, "Trinxem-ho tot!" (2013, autoeditat).

Obertura de portes a partir d'una hora abans dels esdeveniments. Abans i després de cada concert punxarà un servidor.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada