dimarts, 3 de juny del 2014

Recomanacions: Esteve Masclans, Illa Carolina, Dino Ratso i Brighton 64

Perquè fins i tot en plena temporada de festivals hi ha vida més enllà dels grans recintes. Perquè encara queda en aquest racó de món gent amb ganes de dir coses. I perquè també queden espais on dir-les. Per això els recomano quatre concerts de petit format que tindran lloc aquesta setmana a Barcelona ciutat. Tots ells amb entrada gratuïta, perquè en cap cas el preu sigui una excusa. Prenguin nota i gaudeixin:

-ESTEVE MASCLANS. L'Amèrica de The Band col·lisiona amb l'Anglaterra de George Harrison a "Fine, Thanks". Un àlbum amb gust i textura de clàssic que confirma aquest jove barceloní com una de les grans promeses d'aquest 2014. Ara tenen l'oportunitat de degustar les seves cançons a la terrassa d'un cèntric hotel barceloní. Dimecres, 4 de juny (20h.), al B-Hotel (Gran Via de les Corts Catalanes, 389-391 - metro: Espanya). El concert donarà el tret del sortida del cicle Inedit, que cada dimecres d'aquest estiu portarà actuacions gratuïtes a la terrassa del B-Hotel. Hi passaran entre d'altres The Last 3 Lines, Poet In Process, Larry Smith i A Quiet Man. Prenguin-s'ho com una recomanació extra...

-ILLA CAROLINA. Van lliurar un dels debuts més frescos dels darrers anys. Van transformar en cançons el dia a dia d’una generació que ha crescut a base de camises de quadres, cinema d’autor i excursions al PopArb. I aquest 2014 lliuren un segon disc que els hauria de catapultar fins a les més altes esferes. “Bengala” són deu píndoles de pop sense data de caducitat. Ritmes urgents, teclats tardorencs, guitarres atmosfèriques i els penetrants murmuris de Carol Badillo. The XX, Daughter, Cocteau Twins, New Order i els primers Cure. El presentaran amb format reduït i en un recinte històric. Aquest dijous, 5 de juny (20h.), a la M-Store de la fàbrica Moritz (Ronda Sant Antoni, 39 - metro: Universitat).

-DINO RATSO. L'antiheroi de la Barcelona contemporània. L'antídot definitiu contra els bars de disseny i el cinisme de les campanyes municipals. Una mirada a la ciutat des de peu de carrer i defugint tot costumisme de postal. Cançons sobre exparelles nazis, la complexitat de determinades relacions sentimentals o el noble art d'exterminar cantautors. Escoltin-les aquest dijous, 5 de juny (22h.), a La Maceta (c/. del Progrés, 38 - metro: Diagonal/Joanic).

-BRIGHTON 64. La Barcelona dels darrers 30 anys no s'entendria sense ells. Molt més que la banda referencial del moviment mod a casa nostra, els arquitectes d'una escena edificada a partir de pilars com "La Casa de la Bomba" o "La próxima vez". Peces incloses al recopilatori "Fotos del ayer", radiografia d'un moment històric que ha vist la llum enguany en gloriós format vinil i per cortesia de BCore. El presentaran amb un showcase acústic, aquest dissabte, 7 de juny (21,00), al Barbara Ann (c/. Taquígraf Garriga, 163 - metro: Les Corts/Sants Estació).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada