dilluns, 7 de juliol del 2014

I un cop ha sortit el sol...

Veig per TV3 les declaracions d'un component de la Companyia Elèctrica Dharma amb motiu del seu retorn al Canet Rock gairebé quatre dècades després. Les edicions originals, recorda, simbolitzaven "la nostra oposició al sistema, al capitalisme i a una forma de vida". Eren altres temps, suposo. En ple 2014, el renovat Canet Rock s'autoproclama hereu d'aquells esdeveniments d'esperit contracultural. I dit això, instal·la una zona VIP, prohibeix l'entrada de menjar i begudes al recinte -pel que fa a substàncies àcides, m'imagino que es reduirien a la Coca-Cola despatxada a la barra- i el públic es queixa de la caiguda de la xarxa de telefonia mòbil. Molt greu devia resultar això últim, tenint en compte l'allau de comentaris que circulen per internet. Ja se sap, fa quaranta anys la música havia de servir per canviar el món. Ara serveix per fer tweets, instagrams i trending topics. En efecte, el món ha canviat. I de quina manera.



2 comentaris:

  1. De veritat, l'únic que he trobat encertat d'aquest Canet Pop ha estat el preu de l'entrada, ja que podien haver fet més negoci. Tret d'això d'acord amb el que dius, molt trist que l'èxit de la nit personal de cada un dels assistents es veiguès hipotecat per la caiguda de la xarxa de telefonia, fins i tot he pogut llegir que es equiperable a quan tallaven la llum en els 70's per "posar les coses dificils al festi", recordem que la segona edició van donar espelmes amb l'entrada per si es tornava a repetir.
    Però pot ser pitjor, encara hi ha uns quants festis dels 70's que podrien ser recuperats i entrar en una dinàmica com la del retorn de bandes retirades de fa temps.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Això d'equiparar la caiguda de la xarxa amb la tallada de l'electricitat no ho havia sentit... Quins nassos...

      Elimina