dimecres, 20 d’agost del 2014

Recomanacions: Elliott Murphy, The Missing Leech i Sam Destral

Els deixo dues propostes musicals que podran gaudir aquesta setmana a la província de Barcelona, ambdues amb entrada lliure i altament recomanables:

-THE MISSING LEECH + SAM DESTRAL. Sense cap mena de dubte, els noms més destacats del panorama antifolk català a dia d'avui. El primer és el pseudònim de tot un pioner del gènere a casa nostra, Maurici Ribera, incansable franctirador de píndoles de punk acústic. El segon és la gran esperança de la cançó en català. En temps de costumismes mal entesos, el de Gandesa canta sobre noies mortes, pallassos tristos i metàfores zoològiques. Doble cartell imprescindible. Divendres, 22 d'agost (21h.), a la gelateria JiJo de Parets del Vallès, en el marc del cicle Binary Emotions Nights.

-ELLIOTT MURPHY. El seu nom va estretament lligat al de gegants com Bruce Springsteen, Patti Smith o els New York Dolls. Però això no hauria de fer-nos perdre de vista el seu principal argument. Més de quatre dècades lliurades en cos i ànima al rock'n'roll sense data de caducitat. A l'art d'explicar històries sobre quatre acords i de transformar vides senceres en cançons de tres minuts. I un directe que rebentaria qualsevol estadi si les masses es dignessin a descobrir-lo -ells s'ho perden-. Torna a casa nostra amb la seva banda habitual, uns Normandy All Stars on destaca la presència del mag de les sis cordes Olivier Durand. Dissabte 23 d'agost (23h.) a la plaça Josep Espona dels Hostalets de Balenyà, en el marc de la Festa Major del municipi osonenc i del 20è aniversari del KOK.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada