dilluns, 25 de maig del 2015

Torna l'alternativa Micro-Clima


Al principi, el terme indie consistia (entre d’altres coses) en això. En passar a l’acció. A no asseure’s al sofà a criticar allò que no agrada, sinó actuar al respecte i fer-ho d’una manera constructiva. I això és exactament el que porta fent des de fa tres anys la gent d’Ultra-Local Records. Botiga de discos de referència al subsòl barceloní i segell discogràfic a temps (més que) parcial, l’establiment de Poblenou convoca una nova edició de Micro-Clima Sound.

Un festival que no vol ser tant una alternativa al Primavera Sound com un complement a la seva programació -amb actitud, vocació i esperit gamberros, això sí-. O, vist d’una altra manera, una mena d’experiment gairebé situacionista que consisteix a programar música independent precisament durant els dies en què ningú més s’atreveix a fer-ho: el cap de setmana del Primavera.

Sí, el Micro-Clima tindrà lloc del 28 al 30 de maig a la seu d’Ultra-Local Records. Sense macroescenaris ni aglomeracions, i amb una desfilada d’artistes que representen l’underground barceloní més inquiet. Com a mostres, Miquel Vilella, Ran Ran Ran o Sickbrain. L’entrada és lliure -el preu, per tant, ja no és excusa- i la botiga no es troba excessivament lluny del Fòrum. Vaja, que si saben combinar-s’ho poden assistir a ambdós llocs.


Originalment publicat a Brubaker.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada