dijous, 17 de setembre del 2015

She Owl - "Animal Eye" (2015)


Música salvatge, interpretada amb el cor, la ment i els ulls ben oberts. És així com She Owl defineixen el seu segon disc. Un “Animal Eye” que arriba dos anys després del seu debut homònim i amb el qual refermen la seva singularitat. Si aquell primer disc es podia considerar com una banda sonora per als contes de fades que escrivia Jolanda Moletta, aquest nou treball adopta un to més introspectiu on guanyen terreny la veu, les percussions i els motius tribals.

Totes les peces evoquen elements tan essencials com la respiració o els batecs del cor, així com la pròpia experiència vital de la pròpia Moletta i el seu company Demian Endian. Petites ferides, caigudes i alegries del dia a dia, narrades a través d’una lírica carregada de simbolisme. Cançons que parlen de tu a tu a qualsevol criatura nascuda en captivitat, a tothom que senti part d’una tribu que encara no pogut trobar.

Enregistrat a The Complex Studio (San Francisco) durant l’estiu de 2015, “Animal Eye” ha estat produït per She Owl amb l’assistència tècnica de George S. Rosenthal. El propi duet s’ha fet càrrec de tots els instruments -entre els quals destaquen una autoharpa, un harmònium indi, una kalimba i un tambor de marc, a més dels corresponents teclats, guitarres i bateria-, a excepció de les pistes de baix enregistrades per Roberta Cartisano.

A nivell de producció, s’han servit de diferents efectes de so i recursos electrònics amb l’objectiu de generar nous paisatges sonors, sense oblidar-se de les textures orgàniques que sempre han caracteritzat el seu discurs. D’aquesta manera, She Owl ha pogut assolir a l’estudi tota l’energia i la visceralitat que caracteritzen els seus directes.



SHE OWL presentaran "Animal Eye" en directe a casa nostra durant el proper mes d'octubre. De la mà de Brubaker, els dies 16 i 17 seran a Sant Adrià de Besòs (Refugi antiaeri) i a Granollers (Anònims), respectivament. Més informació aquí.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada