dijous, 21 de gener del 2016

Primavera Sound 2016


De Radiohead a Venom, de Brian Wilson a Psychic TV, de Kamasi Washington a Savages, de PJ Harvey a Invisible Harvey, de Julia Holter a Julien Baker, de Richard Dawson a Richard Hawley, de The Last Shadow Puppets a Mudhoney, de Tortoise a Holly Herndon, de Lubomyr Melnyk a Manel, de Ran Ran Ran a Sigur Rós, de John Carpenter a Cabaret Voltaire, de The Chills a Parquet Courts i de Daughter a Dinosaur Jr. Sóc jo o aquí comença a fer calor?

2 comentaris:

  1. Llegint això la meva butxaca té fred perquè es quedarie pobra... Jo ja no hi vaig a no ser que em toqui alguna entrada. Massa calers, massa masses, poca calidesa.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tens tota la raó, però és que si em diguessis el contrari també la tindries. Suposo que el que planteges resulta massa complex com per debatre-ho per mitjà de comentaris en un blog. Només el tema econòmic, per exemple, ja donaria per unes quantes sobretaules.

      Personalment, no crec que l'abonament del Primavera Sound sigui car, tenint en compte l'oferta del festival. Ara bé, és evident que no tothom se'l pot permetre (però tampoc tothom es pot permetre marxar de vacances a l'estiu i això no escandalitza ningú). Com et deia, d'arguments a favor i en contra en trobaríem molts. Massa com per analitzar-los i debatre'ls com cal en aquest espai.

      Sobre les masses, amb els anys he après a no obsessionar-m'hi i fins i tot a esquivar-les (o ignorar-les). Suposo que el fet de moure'm sol pels festivals m'hi ajuda. Vaig a la meva, i si no estic a gust en un escenari (ja sigui per la concentració humana o perquè el concert no m'està dient res), puc marxar-ne sense haver de donar explicacions a ningú. I pel que fa a la calidesa, és evident que no és el mateix un macroescenari que una sala, però tot i això he arribat a viure moments molt càlids al PS (penso per exemple en els concerts de Patti Smith i Replacements a la passada edició). En qualsevol cas, et puc assegurar que no és pitjor que el BAM ;-)

      Dit tot això, em sap greu que tu no hi puguis anar. Els teus comentaris semblen els d'algú amb criteri, i em fa l'efecte que ets de les que van als concerts a viure experiències i no a fer tweets i instagrams. I conèixer les teves impressions hauria estat interessant, sens dubte.

      Gràcies com sempre per la visita i per les paraules!

      Per cert, què me'n dius de Julien Baker? :-)

      Elimina