dilluns, 8 de febrer del 2016

El poeta més gran que mai hagi viscut

Richard Hawley en una barberia de Sheffield - Foto Andrew Whitton / Q.
Richard Hawley respon preguntes formulades pels lectors de Q a l'edició de febrer de la revista britànica. I quan un d'aquests lectors li demana que triï entre Elvis Presley, Jerry Lee Lewis, Carl Perkins i Johnny Cash, el de Sheffield ho té claríssim: "No puc respondre això! És com demanar-me que triï entre Saturn, Júpiter, Neptú o la Lluna. Tots són diferents i sorprenents. De tota manera, on és Chuck Berry, el poeta més gran que mai hagi viscut? A la merda Shakespeare, és Chuck Berry! Hauries d'escoltar més música, company". S'ha de ser gran.

2 comentaris:

  1. Ja n’és de difícil plantejar una entrevista com cal. Tot i que pot semblar ben fàcil, no ho és, ja ho saps prou bé. De vegades l’entrevistador o no sap que preguntar o vol ser tan original que les preguntes inviten a contestacions ferotge que els deixen en evidència. Encara com no li ha dit de més grossa.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bé, més que una entrevista això era una d'aquelles seccions on els lectors envien preguntes per carta o correu electrònic, i l'interessat les respon l'una darrere l'altra sense que tinguin cap connexió entre elles. Aquesta en concret em va semblar delirant, però la resposta de Hawley és brillant!

      Elimina