dimarts, 20 de setembre del 2016

The Class of 2016


Uncut va ser una de les primeres publicacions -si no la primera- en emprar el terme Americana per a designar totes les varietats musicals que d'alguna manera o altra revisen els sons tradicionals dels Estats Units. També ha estat durant el present segle un boníssim radar per a una escena -si se li pot dir així- que la pròpia publicació ha anat documentant periòdicament amb recopilatoris temàtics, l'últim dels quals acaba de sortir del forn. "Sounds of the New West - The Class of 2016" es distribueix amb l'edició d'octubre d'Uncut i, com indica el títol, repassa diversos llançaments discogràfics que han destacat durant els darrers mesos en els canals del so Americana. De noms tan consolidats com el de Drive-By Truckers a noves revelacions com Margo Price, passant per Karl Blau, The Deslondes, Hurray For The Riff Raff, Sturgill Simpson, William Tyler o Doug Paisley amb Bonnie "Prince" Billy.

2 comentaris:

  1. Un recopilatori molt suggeridor per a una gran revista. El terme americana és ben esclaridor i al final ha arrelat com a un genèric indiscutible tot i les diferències entre els diversos estils que el conformen.

    ResponElimina
    Respostes
    1. I tant! Americana ja és un gènere d'allò més arrelat i prou definit. I el recopilatori és molt interessant, com de costum. Gràcies per la visita i pel comentari!

      Elimina