dissabte, 8 d’octubre del 2016

Noves dinàmiques

SHE OWL
Anònims, Granollers
7 d'octubre de 2016

She Owl és una banda en constant moviment. Si el seu segon treball, "Animal Eye" (2015), reforçava els traços orgànics i el primitivisme que havien definit el seu debut homònim (2013), la seva posada en escena un any més tard suposa un nou punt de partida cap a terrenys que tot just comencen a perfilar-se. El duet italià -establert actualment a Leipzig- ha tornat als escenaris catalans tan sols un any després de venir-hi a presentar "Animal Eye", però ho ha fet amb un discurs lleugerament renovat. Es mantenen les atmosferes de somni, el constant debat entre llum i foscor, els ritmes tribals i els motius pagans. I entra en joc tot un arsenal de loops que reforça l'arc discursiu del repertori i a la vegada el dota de noves dinàmiques.

A l'Anònims van presentar-se amb "She Owl" i "Dance of the Mothers", les peces que obren respectivament els seus dos treballs. Més tard arribarien "Wolf Tale", "Over the Bones" o "Mimla", totes elles beneficiades pel nou embolcall. La gran sorpresa de la nit, però, va ser "Before the Night", un dels quatre temes que Jolanda Moletta i Demian Endian estan preparant de cara a la gravació d'un ep conceptual l'estiu que ve. Revestiment rocker i crescendo gairebé marcial -la guerra i el conflicten en marquen el rerefons líric- per a una peça de naturalesa onírica al més pur estil d'uns Cocteau Twins. Va ser el moment previ a una recta final amb moments tan climàtics com els arranjaments pantanosos d'"Animal, Animal" o la dolça fragilitat de "Decembers".


She Owl tancaran aquesta nit (21,30h) la seva gira catalana a Barcelona (Tabarlot - c./ Sant Pau, 4 - metro: Liceu). Organitza Brubaker.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada