dimarts, 8 de novembre del 2016

Sunflower Bean


“I Hear Voices”
(2015), el seu primer single, va ser una senyal d’alerta. Dues descàrregues de rock psicodèlic en expansió que reclamaven l’atenció de tot radar amb un mínim de passió pel bon gust. Una promesa que es referma i uns horitzons que s’eixamplen a “Human Ceremony” (2016), el debut en llarg d’aquest trio de Brooklyn que sembla haver trobat l’equilibri perfecte entre el rock àcid i les melodies pop més immediates -moltíssima atenció a píndoles com “2013” o “Come On”-.

Sunflower Bean és un dels grans grups d’aquest 2016, paraula. I ho són perquè “Human Ceremony” és un dels debuts més frescos que s’han escoltat durant els darrers mesos i perquè els seus directes tenen fama de ser dinàmics i captivadors -ho saben prou bé els assistents a festivals com Bonnaroo o SXSW, a més de bandes com Wolf Alice o The Vaccines, que se’ls han emportat de gira quan n’han tingut l’ocasió-.

Els nord-americans trepitjaran els nostres escenaris per primer cop aquest mes de novembre, en el marc d’una gira estatal auspiciada per la gent de Cooncert. No se’ls perdin el dimecres 23 a la sala Sidecar, on compartiran cartell amb els barcelonins Twin Drama. Música surf en estat minimalista, rock de garatge a baixa fidelitat i gust per les melodies contagioses. Poc més se li pot demanar a un duet de guitarra i bateria.


Originalment publicat a B-Magazine.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada