dimarts, 5 de setembre del 2017

Mojo: I Just Can't Be Happy Today


Mojo dedica als Allman Brothers -i més concretament a la figura de Gregg Allman- la portada de la seva edició de setembre, però el compacte que l'acompanya commemora amb tots els honors el quarantè aniversari de l'estiu punk de 1977. "I Just Can't Be Happy Today", es titula, com la cançó dels Damned que enceta el plàstic. Captain Sensible i Dave Vanian a la caràtula, i un total de quinze peces on s'alternen pilars de la generació de l'imperdible -Vibrators, The Adverts, Alternative TV o els propis Damned-, pioners maleïts -The Brats, Electric Eels- i discursos derivats de tal ona expansiva -Television Personalities, Patrik Fitzgerald-. Una delícia, vaja.

2 comentaris:

  1. L'any que havia de canviar tot... des del rastafarisme al punk van esperar que els dos 7 ho canviessin tot, i una miqueta bastant sí, almenys musicalment.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Això és un debat que portaria cua, em temo. D'una banda crec que sí, que van canviar moltes coses. De l'altra, no els falta raó als que apunten que el punk (amb el seu esperit renovador) no deixava de recuperar i reciclar les essències més primitives del rock enfront de la sofisticació de gèneres com el progressiu. Sigui com sigui el debat porta dècades obert, i que duri!

      Elimina