dilluns, 1 de gener del 2018

Previsions per al 2018

Jack White.
La meva reconeguda debilitat per Bob Dylan em farà llargs els gairebé quatre mesos que falten per poder-lo escoltar al Liceu. Els dos concerts que hi oferirà prometen ser un dels grans esdeveniments d'aquest 2018. Pel que suposa a aquestes alçades el simple fet de veure Dylan en directe però sobretot perquè, obrint-li les portes d'aquest escenari, la ciutat de Barcelona reconeix definitivament l'autor de "Like a Rolling Stone" com un dels grans pilars de la història de la música contemporània.

Tot apunta que també ens visitarà Peter Perrett, autor d'un dels grans discos de 2017. Tampoc estaria malament poder degustar en directe les últimes obres de The War On Drugs, Courtney Barnett & Kurt Vile o LCD Soundsystem, que podrien acabar caient en algun festival o altre -sí, millor seria poder-los escoltar en sales, però pitjor és que passin de llarg-.

Pel que fa a llançaments discogràfics, són a punt de sortir del forn els nous discos d'Illa Carolina, Estruç, Les Atxes, The Lazy Lies i The Crab Apples, cinc motius d'alegria per a una escena autòctona en plena efervescència. I de fora de les nostres fronteres ens arribaran novetats de Jack White, Franz Ferdinand, The ProdigyManic Street Preachers, Arctic Monkeys, Interpol, The Breeders o uns Vampire Weekend que trencaran per fi el seu llarg silenci discogràfic.

D'altra banda, l'entorn de Bruce Springsteen ha confirmat que aquest té acabat un disc sense The E Street Band però ara per ara no té previst editar-lo. També es comenta que podria tornar a la carretera, aquest cop amb tota la banda, un cop finalitzada la seva residència a Broadway. El que està clar és que l'home tampoc pararà quiet aquest 2018.

I sí, també tenim previst un concert d'Arcade Fire al Palau Sant Jordi que de ben segur farà córrer rius de tinta la primavera que ve, però com vaig explicar a l'anterior entrada d'aquest blog ara mateix em sento una mica desconnectat d'aquesta banda.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada