Deu cançons i una coda instrumental de les que atorguen tot el sentit del món a l'etiqueta pop d'autor. Melodies àgils, immediates i atemporals que apunten a Belle & Sebastian, The Divine Comedy o Go-Betweens. Històries sobre venedors de menjar congelat i nedadores que van triomfar a la gran pantalla, postals des de la vora del Tàmesi i dels paisatges del Penedès, i fins i tot un homenatge tan sentit com desenfadat a un dels seus compositors de capçalera, Antonio Luque (Sr. Chinarro) -el músic canari dóna títol a la peça inicial i de passada n'aporta la melodia-. Produït per Albert Palomar i enregistrat als estudis Aviram de Manresa, "Ha estat un plaer" compta amb convidats com Nando Caballero, David Reig (El SistemÄ Suec), Cesk Freixas o Ramon Garriga (La Increïble Història de Carles Carolina). Menció a part es mereixen la lírica galàctica i l'hipnotisme psicodèlic d'"Estimadíssim turista". Krautrock amb vistes a les orgies turístiques de la Barceloneta? Poden pujar-hi de peus.
dimecres, 8 d’abril del 2015
Xavieruga
Deu cançons i una coda instrumental de les que atorguen tot el sentit del món a l'etiqueta pop d'autor. Melodies àgils, immediates i atemporals que apunten a Belle & Sebastian, The Divine Comedy o Go-Betweens. Històries sobre venedors de menjar congelat i nedadores que van triomfar a la gran pantalla, postals des de la vora del Tàmesi i dels paisatges del Penedès, i fins i tot un homenatge tan sentit com desenfadat a un dels seus compositors de capçalera, Antonio Luque (Sr. Chinarro) -el músic canari dóna títol a la peça inicial i de passada n'aporta la melodia-. Produït per Albert Palomar i enregistrat als estudis Aviram de Manresa, "Ha estat un plaer" compta amb convidats com Nando Caballero, David Reig (El SistemÄ Suec), Cesk Freixas o Ramon Garriga (La Increïble Història de Carles Carolina). Menció a part es mereixen la lírica galàctica i l'hipnotisme psicodèlic d'"Estimadíssim turista". Krautrock amb vistes a les orgies turístiques de la Barceloneta? Poden pujar-hi de peus.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada