dijous, 21 de juny del 2018

Jessie Munro

El so de la determinació.
Natural de Toronto i establerta actualment a Los Angeles, Jessie Munro sempre ha tingut clar que es volia dedicar a la música. Va començar a cantar de ben petita, i amb tan sols 16 anys va situar-se entre els deu primers finalistes del concurs televisiu Over the Rainbow, produït per tot un Andrew Lloyd Webber i basat en les peces del musical The Wizard of Oz. Era tan sols el principi d'una trajectòria que en anys posteriors va portar la canadenca al prestigiós Berklee College of Music i finalment fins a les costes californianes, on tot just comença a donar forma al seu propi projecte.

Munro està treballant actualment en el que serà el seu ep de debut. Sis peces que veuran la llum durant els propers mesos sota el títol genèric d'"On My Own". Influïda per discursos com els de Carole King o Lianne La Havas, la canadenca ha trobat la seva pròpia veu a mig camí del soul amb acabats electrònics i del r&b de tall contemporani. "La meva idea és aprofitar les sonoritats clàssiques i maridar-les amb d'altres de modernes", confessa ella mateixa a la nota promocional que serveix com a avançament d'aquest primer disc.

A nivell líric, aquestes primeres composicions giren al voltant d'una ruptura amorosa i perfilen a Munro com una artista jove però molt segura d'ella mateixa a l'hora d'explorar conceptes com el dolor, la solitud, la malenconia o la determinació per a sortir endavant. Una mostra evident n'és "Under Fire", la primera pista de l'ep que s'ha fet pública a les plataformes digitals. Una peça de factura urgent, dominada per una línia de baix penetrant i una línia melòdica irresistible. Poden escoltar-la a Soundcloud.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada