dilluns, 16 d’abril del 2012

Recomanació: Le Petit Ramon + Els Surfing Sirles

Els Surfing Sirles

Le Petit Ramon

L’espai musical NAUB1 de Granollers (avda. Prat de la Riba, 77 – RENFE/Nit Bus: Granollers Centre) destaparà aquest cap de setmana un doble cartell d’autèntic luxe. Dos dels noms més destacats de l’actual panorama independent català i experimentats cronistes de la Barcelona subterrània, LE PETIT RAMON i ELS SURFING SIRLES, hi presentaran aquest divendres, 20 d’abril (23h.) els seus darrers treballs discogràfics –titulats “Brou” i “Romaní, semen i sang”, respectivament-, ambdós amb el segell de qualitat de la discogràfica Bankrobber.

Le Petit Ramon és el pseudònim de Ramon Faura, un habitual de l’escena barcelonina que des de temps immemorials ha militat en projectes com Los Interrogantes, Azucarillo Kings o, més recentment, Macho (amb qui va telonejar el mes passat a Jon Spencer Blues Explosion). El seu projecte en solitari beu de la Velvet Underground, Serge Gainsbourg i els Pink Floyd de Syd Barrett, però també de Sisa, Oriol Tramvia i la Barcelona de Los Salvajes i Los Cheyenes. L’acompanyarà en directe el trio Els Nanus del Parc.

Els Surfing Sirles també porten una bona pila d’anys sacsejant l’underground barceloní. En el seu cas, a ritme de rock de garatge i punk descaradament canalla. Les seves cançons tant poden il·lustrar la cara oculta del Montseny com la Barcelona que no surt a les campanyes institucionals. El seu segon disc ha posat la crítica als seus peus, però això no ha acomodat uns Sirles que segueixen oferint concerts incendiaris i imprevisibles, on qualsevol cosa és possible: des de monopatins volant entre el públic fins a etílics turistes anglesos amb vocació de dancing queens. Queden vostès avisats!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada