dilluns, 6 de març del 2017

CONSTANTINE: “Agafo la música folk, l’impregno d’LSD i llestos!”


Pocs artistes poden presumir d’haver enregistrat un disc de debut al costat de músics amb tanta trajectòria com Al Keeler i Stephen Titra, ambdós components del grup de culte O.W.L. Qui ens ocupa és una excepció en tots els sentits, i és que Constantine viu totalment aliè a contextos i tendències. Ve de Chicago però el seu àlbum de debut, “Day of Light” (2016, Guerssen Records), apunta al folk i la psicodèlia britànics d’ara fa mig segle. El presentarà per partida doble el proper 11 de març a Lleida, en el marc del festival Músiques Disperses (MUD) i amb dues actuacions que suposaran el seu debut a Europa. He tingut el gust d'entrevistar-lo a B-Magazine.

2 comentaris:

  1. M'encanta el que fa. Molt bona entrevista. Em sembla molt encertat quan diu: "Un amic em va dir una vegada que tendeixo a esperar que tot surti a la perfecció, quan en realitat hauria d’esperar que les coses fossin molt més caòtiques, i té raó".

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, la veritat és que fa una música molt interessant i també diu coses molt interessants. Llàstima que no podré anar al concert, perquè promet ser una vetllada especial. Gràcies pel comentari, m'alegro que t'hagi agradat l'entrevista!

      Elimina