dijous, 14 de març del 2019

The Lizards - "Inside Your Head" (2019)


The Lizards trenquen quatre anys de silenci discogràfic amb "Inside Your Head", un còctel de ritmes accelerats, guitarres a tota castanya i melodies urgents com elles mateixes. Punk rock amb totes les lletres.

Hi ha bandes que es prenen les coses amb calma però no per això paren quietes un sol instant. És el cas de The Lizards, un trio barceloní de punk rock amb totes les lletres que fins avui ha editat tots els seus discos amb intervals de quatre anys entre cada llançament i el seu successor. La qual cosa pot equivaler a una eternitat en un món que sol confondre immediatesa amb caducitat, però per a Carla Santacreu i companyia no implica res més que anar al seu aire i no obeir cap altre dictat que el del seu dia a dia.

Sí, ha plogut molt des d'aquell magistral "Road to Anywhere" (2015), però des d'aleshores la banda ha tingut temps de fer i desfer moltíssims quilòmetres, trepitjar incomptables escenaris tant d'aquí com de fora i, sobretot, reforçar un discurs que es manifesta fresc com el primer dia però més sòlid que mai en aquest flamant "Inside Your Head" (2019). També ha estat durant els darrers quatre anys quan s'ha consolidat la formació que encapçala Santacreu (veu i guitarra) i completen Judith Jordán (baix) i Edgar Beltri (bateria) –aquest últim s'ha fet càrrec també de les tasques de producció-.

Pel que fa al repertori, "Inside Your Head" torna a ser un contundent còctel de ritmes accelerats, guitarres a tota castanya i melodies urgents com elles mateixes. Cançons que atrapen a la primera i no fan presoners, com ara la inicial "What I Am", la contagiosa "A Reason" o aquest gran himne a la misantropia que és "Everybody Sucks". Enèrgiques descàrregues que remeten a Supersuckers, Motörhead, Misfits o l'escena escandinava del canvi de segle. Ideals totes elles per ser corejades a viva veu en qualsevol dels múltiples concerts que la banda té previst oferir durant els propers mesos arreu de la península. Vagin prenent nota: 15 de març Balsareny (La PaRockia), 16 de març Terrassa (Cavern) i 1 de juny Barcelona (Freedonia).


Més informació:
The Lizards  /  Bandcamp

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada