dimecres, 18 de febrer del 2015

Recomanacions: Steve Folk, Namina i The All-nighters

Amb el seu permís, els recomano tres concerts dels quals podran gaudir aquesta setmana a Barcelona Ciutat i amb entrada lliure:

*STEVE FOLK. Torna als nostres escenaris un dels tresors més ben guardats del folk britànic. Un artesà de la cançó amb totes les lletres, aclamat per mitjans especialitzats com Uncut i capaç de transformar una vella caixa de galetes en un instrument de corda. El podran escoltar aquest divendres, 20 de febrer (20h.), a la galeria d'art Mitte Barcelona (c/. Bailén, 86 - metro: Passeig de Gràcia / Girona / Tetuan).

*NAMINA. Arrels a Catalunya i al Brasil, i el rock'n'roll fluint per les seves venes amb la mateixa força amb què ho fa la poesia. El de Namina és per definició un dels discursos musicals més singulars de casa nostra. Un discurs refermat l'any passat amb la formació d'una banda d'acompanyament i l'enregistrament d'un disc de debut, "Orlando", que presentarà el divendres, 20 de febrer (21h.), a la cockteleria Campari Milano (Ronda Universitat, 35 - metro: Catalunya).

*THE ALL-NIGHTERS. És possible que encara no els soni aquest nom, però ben aviat hauria de fer-ho. The All-nighters és la cara b d'una de les últimes grans revelacions de l'underground barceloní, Esteve Masclans Band. Un vehicle a través del qual Masclans i companyia reivindiquen les seves influències amb un potent repertori de versions. Dels Beatles a Oasis i de la Creedence a la Velvet, amb tota l'empenta d'una banda jove però sòlida i amb moltes ganes de menjar-se el món. Escoltin-los el dissabte, 21 de febrer (23h.), a Grizzly 72 Sports Bar (Gran Via de les Corts Catalanes, 586 - metro: Universitat).



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada