dilluns, 23 de juliol del 2018

Avec


Si fan vostès un cop d'ull al compte de Facebook d'Avec, s'adonaran que a l'apartat on tots els músics citen aquells artistes que els han influït ella cita la seva joventut. I tenint en compte que tan sols té 22 anys, un pot arribar a entendre que les seves cançons parlen exclusivament de l'ara i aquí, i més concretament del seu ara i del seu aquí. De les seves pors, de les seves esperances i, en definitiva, del seu dia a dia i de la seva experiència vital.

Avec és originària d'Àustria, però la seva música invoca les formes més transatlàntiques de la tradició anglosaxona. Al seu primer àlbum, "What if We Never Forget" (2016), ja va jugar al seu aire amb el folk més fràgil i cristal·lí i el soft rock en la seva concepció més càlida i elegant. Una fórmula que ha arrodonit de cara a "Heaven / Hell", un segon plàstic que veurà la llum el proper mes de setembre a través d'Earcandy Records i del qual acaba d'avançar el single "Love". Deu peces produïdes per Tommy McLaughlin (Villagers) que haurien d'apel·lar per igual als seguidors de Daughter, Mazzy Star o fins i tot PAVVLA.

Avec actuarà el proper 1 de setembre al festival Eufònic de les Terres de l'Ebre. Per anar obrint boca, poden veure el videoclip de "Love" a Youtube.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada