divendres, 14 de juliol del 2017

Silver Rose


Si els expliquem que Carla Sariñana ha arribat a telonejar tres caps de cartell tan heterogenis com poden ser Kiss, Queens Of The Stone Age i Maroon 5, es faran vostès una idea de l'abast, l'amplitud i la transversalitat del seu discurs musical. Però és que quan escoltin la seva música s'adonaran que les seves cançons no necessiten cap altra justificació ni cap altre argument que elles mateixes.

Sariñana ve de Mèxic, concretament del DF, on va militar en bandes tan notables com Ruido Rosa abans de passar una temporada a Los Angeles i decidir-se a començar el seu propi projecte. Una nova aventura que ha batejat com a Silver Rose i que ha debutat enguany amb un ep homònim que li hauria d'obrir moltíssimes més portes. Una col·lecció de cançons que aborden en castellà i en anglès temàtiques com l'amor, l'esperança o els somnis.

Els sis talls que conformen el plàstic en qüestió alternen la vessant més lluminosa del dream pop amb els torrents sònics del shoegaze, i ho fan des de l'ofici i el coneixement de causa però també des d'una òptica fresca i una vocació renovadora. Evocant en ocasions referents i tòtems com My Bloody Valentine, Slowdive o The Jesus and Mary Chain, però presumint en tot moment d'una identitat pròpia tan sòlida com definida. Sisplau, que no trigui en girar per casa nostra.


Originalment publicat a B-Magazine.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada