divendres, 31 d’agost del 2018

El whiskey de Metallica

Metallica.
Si mesos enrere era Bob Dylan qui presentava la seva pròpia marca de whiskey -oportunament batejada amb el nom de Heaven's Door-, ara són els components de Metallica les enèsimes estrelles del rock que han decidit fer el salt al negoci dels destil·lats amb Blackened. Un whiskey que la banda de San Francisco ha elaborat de la mà d'un pes pesant de la indústria del bourbon, ni més ni menys que Dave Pickerell -al seu currículum destaca la seva tasca com a master distiller a Maker's Mark-. El més sorprenent, però, és el mètode utilitzat per a atorgar al producte final el seu distintiu sabor. L'anomenen Black Noise, i segons un comunicat del propi grup consisteix textualment en "reproduir la música de Metallica a través d'un altaveu de subgreus per tal d'alterar el whiskey a l'interior del barril, afectant-lo a un nivell mol·lecular per tal d'assolir el sabor de fusta característic del whiskey". A falta de saber si el que sonarà per l'altaveu serà "Load" (1996) o "Kill'Em All" (1983), un no pot evitar imaginar-se quin gust tindria un whiskey apadrinat per Slayer i elaborat a partir d'aquest mateix mètode.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada