dimecres, 2 de gener del 2019

Blues & Boogie Reunion 2019

Luca Sestak, promesa boogie-woogie.
Torna la cita anual per excel·lència del boogie-woogie a casa nostra. La Nova Jazz Cava de Terrassa acollirà els propers dies 5 i 6 de gener la quinzena edició de BLUES & BOOGIE REUNION. Hi participaran veterans pianistes i joves promeses d'arreu d'Europa.

El boogie-woogie és un estil musical tan popular a priori com poc explorat a la pràctica. Un llenguatge musical sense el qual no s'entendrien nombroses manifestacions de gèneres com el blues, el jazz o el rock. I precisament per això, perquè malgrat la seva omnipresència segueix essent un gran desconegut, resulta tan necessària com lloable la tasca de festivals i certamens com Blues & Boogie Reunion. Una cita anual que proposa una aproximació rigurosa però amena al gènere, posant-lo en valor més enllà dels tòpics i aplegant durant dos dies tot un seguit de referents internacionals a la ciutat de Terrassa.

Enguany, sense anar més lluny, hi participaran pianistes de llarg recorregut com l'holandès Eric-Jan Overbeek i joves promeses com l'alemany Luca Sestak, a més del francès Julien Brunetaud, considerat com un dels grans referents del seu instrument a nivell europeu, i del duet de piano i veu que conformen Christian Christl i Scarlett Andrews. En el capítol autòcton destaca un any més la presència del terrassenc Lluís Coloma, figura de pes del jazz català contemporani i impulsor del propi certamen juntament amb l'associació Jazz Terrassa. Els concerts tindran lloc els propers dies 5 i 6 de gener a la Nova Jazz Cava. Més informació i entrades aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada