dimarts, 4 de juny del 2019

Vuitena edició del Som del Montseny

Chaqueta de Chándal.
El festival Som del Montseny és a punt d'enfilar la seva vuitena edició amb un nou cartell definit per l'eclecticisme i l'obertura de mires. Serà aquest dissabte a Can Balmes (Santa Maria de Palautordera) amb Chaqueta de Chándal, Combo Papayero, Sara Fontán, Meconio, Folk o Barbàrie, Tano!, Illinoise i Mendra.

Si el Baix Montseny concentra una de les microescenes més fèrtils i transversals del panorama musical català, el festival Som del Montseny no tan sols n'ha esdevingut el gran aparador i altaveu sinó també una plataforma que any rere any contextualitza el talent autòcton al costat de discursos emergents vinguts d'arreu del país. Aquest dissabte, 8 de juny (17h), celebrarà la seva vuitena edició al Centre Cultural Can Balmes de Santa Maria de Palautordera. Més de nou hores de música, vistes privilegiades a l'entorn natural del Montseny, cultura de proximitat i la possibilitat de descobrir de primera mà propostes com les de Chaqueta de Chándal o Combo Papayero.

El primer és el flamant nou projecte de Guille Caballero (Els Surfing Sirles, Joan Colomo, Xavier Calvet), un power trio de rock d'elevat voltatge però amb sensibilitat pop. Els segons sorgeixen de les centres de la Banda del Surdo i debutaran al propi festival amb un còctel de rock, hip hop i ritmes llatins. Destaca també la presència de la violinista Sara Fontán (Manos de Topo, La Orquesta del Caballo Ganador) amb un projecte centrat en la improvisació, del duet de punk combatiu Meconio i del combo montsenyenc Folk o Barbàrie amb la seva desacomplexada aproximació als sons tradicionals. Completaran el cartell tres formacions gironines que exploren, cada una a la seva manera, les formes més estridents del punk i el hardcore: Tano!Illinoise Mendra. I l'acabaran d'arrodonir el propi Guille Caballero en condició de dj i els visuals de LlumAlexandra


Més informació:
Som del Montseny  /  Pàgina web  /  Facebook

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada