dimarts, 26 de juny del 2012

Denegro Partizan + Elvira a la NAUB1

La NAUB1 de Granollers (avda. Prat de la Riba, 77) presenta aquest divendres, 29 de juny (23h.), dues de les propostes més destacades de l'escena independent local. Denegro Partizan i Elvira, companys de viatge que arriben a la sala de Roca Umbert amb nous treballs sota el braç i moltes coses per explicar.

DENEGRO PARTIZAN

El seu nom va sortir a la llum la primavera de 2007, quan es van proclamar guanyadors del concurs Rockalascensió. Des d’aleshores, han consolidat un so que beu tant del folk com del rock d’autor més intens. Un còctel on ressonen noms com els de Nacho Vegas, Lori Meyers o Vetusta Morla. El quintet ha mantingut durant els darrers anys un apretada agenda de concerts que l’ha portat per sales de tot el país i l’ha vist trepitjar escenaris emblemàtics. A finals de l’any passat van editar la seva segona referència discogràfica, “La otra mejilla”. Una nova col·lecció de cançons fràgils però alhora robustes, de textos reflexius i arranjaments en constant procés d’expansió.

ELVIRA

Standstill, It’s Not Not i The Lions Constellation. Tres noms prou consolidats de l’indie català que tenen, entre els seus comuns denominadors, al granollerí Pitino Elvira. El seu projecte personal té ecos dels primers, però també de la sensibilitat d’Elliott Smith o les textures dels Wilco més atmosfèrics. El seu segon disc, “A pesar de todo”, sortirà aquest mateix mes de juny i ha estat masteritzat pel gurú Santi Garcia als cèlebres estudis Ultramarinos Costa Brava. El propi Elvira toca la majoria dels instruments, fent-se acompanyar en ocasions puntuals de components de Bullit i els propis Standstill. Segells de qualitat que reforcen el principal argument d’aquest granollerí: unes cançons enormes.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada