dimecres, 18 de desembre del 2019

Daft Kant


De vegades la millor manera de marcar diferències és fer-ho de bon principi, a partir de la mateixa carta de presentació. A la nota promocional de Daft Kant no hi apareix cap referència al grup ni al gènere que practica, però quan un text comença repetint tres vegades seguides l'expressió "Sóc una vaca", un ja es pot imaginar que no es troba precisament davant d'una banda tribut a Radiohead.

Sigui com sigui, una ràpida recerca permet descobrir que Daft Kant és un duet de guitarra i bateria amb base d'operacions a Barcelona i els components del qual responen als noms de, sí, Daft i Kant. El seu darrer single, "La muerte del porc" (2019), és una gamberrada en el millor dels sentits i a ritme de terminal punk rock.

Tampoc es queda enrere el seu fons de catàleg, per descomptat. Al seu darrer ep, "El Génesis 3000 del Libro Sagrado del Verdaderismo" (2018), hi ha una peça titulada "El 11-S" que, al llarg d'un minut escàs i a tota pastilla, es dedica a repetir el mantra "Ayer hubo un atentado en las Torres Gemelas". L'atac de nihilisme de "Los 1000 mandamientos" tampoc té cap desperdici. Cançons fresques, atrevides i amb la dosi justa de mala llet que poden vostès descobrir a Bandcamp.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada