dissabte, 21 de desembre del 2019

El rock'n'roll d'una tarda plujosa

CRAZY ROCKETS
DFactory @ Roca Umbert Fàbrica de les Arts, Granollers
20 de desembre de 2019

L'amor per l'ofici té aquestes coses. Ja pot estar caient una pluja de proporcions considerables sobre un escenari descobert, que si al davant s'hi troba un respectable armat amb paraigües (o no) i amb ganes de rock'n'roll, els cinc components de Crazy Rockets sortiran a desafiar tot element possible i a disparar tot un repertori que s'alimenta de clàssics del gènere en la seva concepció fundacional.

Inici a tot gas amb el "Rip It Up" de Little Richard, entrada en calor amb una dinàmica lectura del "Rock Around the Clock" de Bill Haley, exhibició de musculatura amb una simpàtica recreació de l'"Stray Cat Strut" dels Stray Cats, i fins i tot un parell de cites nadalenques per allò de fer la vetllada més rodona. Un "Santa Claus Is Coming to Town" a la manera d'Springsteen i un "Jingle Bells" clarament inspirat en la versió de la Brian Setzer Orchestra.

Van ser alguns dels apunts de l'actuació que els vallesans van oferir ahir a la tarda en el marc de la fira DFactory de Granollers. Tot un punt i a part va suposar un extens medley de clàssics de Creedence Clearwater Revival on van destacar un "Proud Mary" fet a la manera d'Ike i Tina Turner, i un "Have You Ever Seen the Rain?" que es va manifestar més oportú que mai mentre alguns dels incondicionals del combo s'animaven a ballar sota una cortina de pluja gairebé poètica.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada