dijous, 29 de novembre del 2018

The Night Gardener, tres dates a Barcelona


Diu l'última nota promocional de The Night Gardener que la seva música és ideal per als seguidors de Damien Rice, Glen Hansard, Julien Baker i Leonard Cohen. Quedem-nos sobretot amb els tres primers, i afegim a la llista noms com els de Jeff Buckley i gairebé ho tindrem. Parlem d'unes cançons que tant es poden manifestar fràgils com carregades de força, que tant poden xiuxiuejar en la més absoluta intimitat com desencadenar autèntics esclats emocionals.

The Night Gardener ve de Berlín i s'ha passat mitja vida recorrent el continent europeu de dalt a baix, però el seu repertori evoca les formes més pures i alhora transatlàntiques del folk anglosaxó. La seva veu afectada encaixa a la perfecció amb les figures a contrallum que dibuixa amb la seva guitarra. I les seves lletres exploren conceptes com la identitat pròpia i col·lectiva, la necessitat d'escapar i sortir endavant, o la derrota i les diferents maneres d'afrontar-la i superar-la.

Actualment es troba de gira presentant el seu tercer disc, "These Are the Parts" (2017), i aquesta mateixa setmana el podrem descobrir en directe amb tres dates a la ciutat de Barcelona: divendres 30 de novembre al barri de Sants (Sinestesia), dissabte 1 de desembre a Poblenou (Niu Espai Artístic Contemporani) i dimecres 5 de desembre al Born (Llibreria Pèrgam).


Més informació:
The Night Gardener  /  Pàgina web  /  Bandcamp

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada