dimarts, 5 de novembre del 2019

Tony Williamson i Jeff Scroggins, a Al Ras

Jeff Scroggins. 
Torna una cita de referència de la música d'arrel nord-americana a casa nostra. Al Ras Bluegrass & Old Time Festival celebrarà aquest cap de setmana la seva divuitena edició amb la presència de referents com Tony Williamson i Jeff Scroggins, però també de refrescants delícies sonores tant d'aquí com de fora. De dijous a diumenge a Barcelona i a Mollet del Vallès.

Els incondicionals de la música tradicional nord-americana tornen a tenir cita aquesta setmana amb un dels certamens més arrelats del gènere a casa nostra. Al Ras Bluegrass & Old Time Festival és a punt per enfilar una divuitena edició on referents internacionals tant del bluegrass com d'altres estils perifèrics tornaran a compartir escenari amb refrescants valors autòctons. Serà a partir de dijous i fins diumenge en diferents sales i equipaments de Barcelona i Mollet del Vallès.

Destaca enguany la presència de dos pesos pesants com són els nord-americans Tony Williamson i Jeff Scroggins & The Scroggdogs. El primer és un veterà mandolinista que ha compartit estudi i escenari amb figures de la talla d'Alison Krauss, Earl Scruggs o fins i tot el mateix pare del bluegrass, el llegendari Bill Monroe, a més de poder-se considerar com una destacada autoritat en matèria d'instruments tradicionals. Scroggins, reconegut banjista de cinc cordes amb un currículum tan extens com transversal, vindrà acompanyat d'una nova formació on militen alguns dels rostres visibles de l'escena bluegrass de la Costa Oest i que ja d'entrada promet emocions fortes.

Completaran el cartell el duet de mandolinistes francesos Mando Duo, el combo de folk i old time music Bum Ditty, integrat per músics catalans i nord-americans, i els barcelonins Silky Ramblers, foguejats a l'entorn del Barcelona Bluegrass Camp i a la mateixa òrbita d'Al Ras -hi van debutar en la passada edició-. Molta atenció també a la flamant Al Ras House Band, formada per membres de l'organització del propi festival i inspirada en aquelles jams marca de la casa que solen tenir lloc entre concert i concert, i que de ben segur tornaran a definir un any més l'esperit d'Al Ras.


Més informació:
Al Ras Bluegrass & Old Time Festival  /  Pàgina web

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada