dimarts, 17 de setembre del 2019

Los Mambo Jambo i Oh! Gunquit al FestiSurf Costa Brava

Los Mambo Jambo Arkestra.
Torna una de les cites més fresques del final de l'estiu melòman. Los Mambo Jambo Arkestra, Oh! Gunquit, The Phantom Dragsters i Juanita Banana actuaran aquest dissabte al FESTISURF COSTA BRAVA de Castell d'Aro. Surf, rock'n'roll instrumental i ritmes de garatge per parar un tren.

Marca el calendari que s'aproxima el final de l'estiu i és precisament coincidint amb la data del canvi d'estació, aquest dissabte 21 de setembre, que torna una de les cites melòmanes més fresques i estiuenques de la temporada. El FestiSurf Costa Brava, que tindrà lloc en aquest emplaçament ja consolidat que és la Sala Polivalent de Castell d'Aro i per on desfilaran tot un seguit de discursos que van del més pur i genuí surf rock a perifèrics i derivats com el rock'n'roll instrumental o el rock de garatge en la seva concepció més primitiva.

Els caps de cartell seran Los Mambo Jambo Arkestra. O el que és el mateix, tota una institució del rock'n'roll, el jazz i el rhythm & blues amb denominació d'origen barcelonina -aquí militen veterans i primeres espases com el saxofonista Dani Nel·lo o el contrabaixista Ivan Kovacevic-, augmentada amb una dotzena de músics per a elevar el repertori fins a coordenades que van de l'era daurada de les big bands a les bandes sonores més elegants de les beach movies de la dècada dels 60.

Destaca també la presència dels britànics Oh! Gunquit, un combo obsessionat amb la cultura trash de fa gairebé sis dècades, que tant podria colar-se en una pel·lícula de Roger Corman com esdevenir la nova banda preferida de Quentin Tarantino. Garage rock vitamínic i greixós com ell mateix, especialment indicat per a fans de The Cramps, The B-52's o Southern Culture On The Skids.

Completen el cartell els gallecs Phantom Dragsters i les madrilenyes Juanita Banana. Els primers faran les delícies de qualsevol bon connoisseur del surf instrumental amb un repertori tan fresc com atemporal. Les segones han esdevingut una de les últimes sensacions de l'underground peninsular amb un discurs que apel·la a les formes més desenfadades del surf, el garatge o el frat rock. Entrada lliure perquè ningú es pugui queixar, sucoses seleccions musicals entre actuació i actuació, i una fira discogràfica i de complements surfers perquè tothom es mantingui a la última.


Més informació:
FestiSurf Costa Brava  /  Pàgina web

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada