dijous, 30 de març del 2023

Brett Anderson parla sobre els addictes al mòbil

Suede, amb Brett Anderson al capdavant.
En una entrevista publicada mesos enrere per la revista francesa Rock & Folk, Brett Anderson de Suede explicava d'aquesta manera perquè aprecia aquelles audiències que van als concerts a viure el moment en lloc de voler-lo capturar a les pantalles dels seus telèfons mòbils:

"De vegades sembla que els addictes al mòbil necessitin viure experiències a qualsevol preu i després ensenyar-les als altres. Si van a algun lloc sense filmar, no tenen la sensació d'haver-hi estat! El pitjor de ser més o menys conegut és quan un fan et demana una selfie, i la persona del costat, que no té ni idea de qui ets, també te'n demana una. Deu dir-se a si mateixa: 'Oh, aquest d'aquí té la pinta de ser una celebritat. No sé qui és, però per si de cas, em faré una foto amb ell'. És una bogeria!".

El vocalista plantejava una reflexió molt oportuna en aquests temps que corren, i alhora posava sobre la taula un dels mals endèmics dels nostres dies. Suede van publicar l'any passat el notable "Autofiction", el seu novè àlbum d'estudi i un dels més urgents que han facturat en molt de temps. També la reafirmació de la seva segona joventut.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada