dimarts, 25 de febrer del 2020

Hola Chica - "Marbella" (2020)


A simple vista sembla que als components d'Hola Chica els agradi prendre's les coses amb calma. Des que la banda es va formar l'any 2014 fins a l'edició del seu primer àlbum –"Magnetism" (2016)- van passar dos anys molt llargs. De la mateixa manera, hem hagut d'esperar tres anys encara més llargs per a poder-ne escoltar la continuació, un "Marbella" que tot just acaba de veure la llum i que ve a refermar les bones impressions inicials.

No és que durant tot aquest temps hagin parat quiets els barcelonins, que s'han dedicat a fer quilòmetres de punta a punta de la Península Ibèrica –i fins i tot més enllà-, trepitjant escenaris de tota mida i condició i fent-se un lloc en destacades cites del calendari festivaler. En aquest sentit, "Marbella" és fruit de tots aquests anys a la carretera, però sobretot de la química interna i les dinàmiques de grup assolides dia a dia i escenari a escenari.

Novament produït per Valen Nieto i Marc Cros amb mescles de Santos Berrocal –una mena de santíssima trinitat de l'indie autòcton, ni més ni menys-, aquest nou plàstic torna a apostar pels ritmes ballables, les melodies immediates, els acabats sintètics i aquelles atmosferes d'hedonisme il·limitat que tant poden apuntar a les FM's de fa tres dècades com a refents contemporanis de l'òrbita d'uns Metronomy.

El resultat és una col·lecció de cançons tan atemporals sobre el paper com irresistibles sobre el terreny. Un plàstic que contagia optimisme i ganes de cremar nits des de la invitació a la pista de ball que és la inicial "Asleep", fins a la postal crepuscular de la final "Fade Away". Entre l'una i l'altra, dards de precisió tan infal·libles com "Mirage", "Feels Like" o el single "Falling Apart". La presentació en directe de "Marbella" tindrà lloc el 17 d'abril a la sala Vol de Barcelona.


Més informació:

Hola Chica  /  Pàgina web  /  Spotify

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada