dilluns, 5 d’agost del 2024

Willie Nelson en concert, o quan ja ho has vist tot en aquesta vida

WILLIE NELSON
Outlaw Music Festival Tour
Shoreline Amphitheatre, Mountain View
3 d'agost de 2024

Si assistir a un concert de Willie Nelson en ple 2024 és gairebé un miracle, quan el texà s'enfila a l'escenari i comencen a sonar les primeres notes de "Whiskey River", un pot tenir la sensació que ja ho ha vist tot en aquesta vida. Mite? Llegenda? Qualsevol qualificatiu es queda curt.

Amb 91 primaveres molt ben portades, el Red Headed Stranger pot presumir d'un llegat tan immens com la bandera dels Estats Units que presidia l'escenari, però sobretot d'un estat de forma excepcional, començant per una veu que encara resisteix les inclemències pròpies de l'edat.

Cedint puntualment el pes escènic al seu fill Micah, recolzat per vells confidents com el bateria Billy English –l'harmonicista Mickey Raphael va ser baixa ahir al Shoreline Amphitheatre de Mountain View-, va desplegar un cançoner que és una classe magistral d'història de la música nord-americana.

Aquí vam tenir "On the Road Again", "Good Hearted Woman" o la simpàtica "Roll Me Up and Smoke Me When I Die". També un "Write Your Own Songs" que al seu dia va posar al seu lloc a certs executius de Nashville, i que ahir va ressonar encara més fort al cor de Silicon Valley.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada