dilluns, 12 de març del 2012

The Fotolog Years: June 2nd, 2011


Incongruències.

El President de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, diu al Parlament que un país democràtic no pot permetre que determinats grups ocupin un espai públic durant un temps il·limitat, en referència als Indignats de Plaça Catalunya. El que no té en compte el senyor Mas, és que en un país democràtic, els governants haurien d'escoltar els governats -ja sigui en campanya electoral o no-, cosa que ell no ha fet. Com tampoc ho ha fet cap altre exemplar d'aquesta classe política apoltronada que cínicament s'autoatribueix la representació del poble. També s'oblida el senyor President que resulta molt poc democràtic anunciar retallades socials i no concretar-les fins després d'unes eleccions municipals, tot plegat per no perdre vots i, per tant, poltrones pels seus companys de partit.

El conseller d'Interior, Felip Puig, defensa la brutal actuació dels Mossos d'Esquadra contra els acampats de Plaça Catalunya al més pur estil Mourinho. Però aquí els culpables de la mala imatge que el cos policial i la conselleria d'Interior es van guanyar a pols no són els àrbitres, sinó uns mitjans de comunicació -entre ells el canal autonòmic de la pròpia administració de la qual ell és conseller- que han distorsionat la realitat. Sempre des de l'òptica del senyor Puig, és clar. Vaja, el mateix argument que sempre han utilitzat els antisistema més passats de voltes, ara l'utilitza un conseller d'un govern de dretes. Només li falta dir "¿Por qué?" amb to tragicòmic.

Afegeix el senyor Puig que per contrarrestar el que es diu als mitjans de comunicació i a les xarxes socials, els uniformes dels antiavalots incorporaran càmeres de vídeo que mostraran el que passa al voltant de l'agent en qüestió. Personalment, aplaudeixo la mesura. Espero que de les imatges captades en prenguin bona nota a la conselleria i, evidentment, que no s'apliqui cap mena de censura. Això, és clar, si els agents no reben consignes de mirar cap a un altre costat quan facin coses com aquesta: http://www.fotolog.com/oriol_stardust/22693863 (està clar: això era una imatge retocada per uns mitjans de comunicació manipuladors que només volen donar mala premsa als Mossos i al conseller).

I mentre aquí passa tot això, a milers de quilòmetres mor l'home que ens va advertir que la revolució no seria televisada.






Audio: "The Revolution Will Not Be Televised" - Gil Scott-Heron

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada