dijous, 4 de juliol del 2019

Flamingo Tours, Koko-Jean & The Tonics i Ming City Rockers al Desemboca

La incombustible Myriam Swanson (Flamingo Tours) - Foto Noemí Elias.
Mentre Barcelona i la seva àrea metropolitana es preparen per acollir aquest cap de setmana tres dels principals reclams d'una agenda de festivals que cada dia apunta més a la saturació, a la Costa Brava es prenen les coses amb més calma, van al seu aire i segueixen fent bona aquella dita segons la qual al pot petit hi ha la bona confitura. Vaja, que si són vostès dels que s'estressen amb tant macrofestival i tanta aglomeració, potser els interessarà saber que Platja d'Aro acollirà entre els dies 6 i 7 de juliol una nova edició del festival Desemboca.

Cita ja imprescindible per als amants del rock'n'roll en les seves formes més crues, primitives i fundacionals, aplegarà un any més tot un seguit de delícies sonores tant d'aquí com de fora. Destaca en aquest sentit la presència de dues de les veus més reconegudes i reconeixibles del blues i el rock'n'roll barcelonins. D'una banda Myriam Swanson, que actuarà a duet amb Amadeu Casas i també al capdavant dels incombustibles Flamingo Tours -moltíssima atenció al seu darrer disc, "Lucha Libre" (2018)-. De l'altra, Koko-Jean Davis, exvocalista de The Excitements, que presentarà la seva nova aventura, Koko-Jean & The Tonics.

Tot això sense deixar de banda dos combos de garatge dels que prometen emocions fortes, els britànics Ming City Rockers i els francesos Arrogants. Completaran el cartell els gallecs Terbutalina amb el seu punk vitamínic i refrescant, el combo madrileny Los Estanques amb una dinàmica aproximació al rock psicodèlic i els barcelonins Sick Boys amb un repertori que transportarà el respectable fins a les més frenètiques pistes de ball dels anys 50. Tot plegat amb la plaça dels Estanys com a centre neuràlgic i entrada lliure perquè ningú es quedi fora.


Més informació:
Desemboca  /  Pàgina web

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada