dijous, 5 d’agost del 2021

De festivals i contagis

Amb prou feina ha passat un mes de la celebració del Vida, el Cruïlla i el Canet Rock, i el Departament de Salut ja s'ha afanyat a presentar un estudi amb dades que demostren com es van disparar els contagis en aquests tres macrofestivals –2.270 contagis entre tres festivals on van assistir més de 50.000 persones, valorin vostès mateixos la dada-.

Curiós, que en un any i mig el mateix Departament no hagi tingut temps de fer cap estudi com aquest als llocs de treball i als transports públics que centenars de milers de persones han d'agafar diàriment per anar a treballar –això és molta més gent de la que es pot concentrar en un festival al llarg de tot un cap de setmana-.

Insisteixo, no tinc cap interès a defensar determinats models de festival, però em sap greu constatar una vegada més com les administracions carreguen el mort a l'oci i la cultura, en lloc d'assumir les responsabilitats que els pertoquen i tractar els ciutadans com a persones adultes. Llevar-se ben d'hora per anar a treballar sí, perquè dignifica i purifica l'ànima. Sortir a passar-s'ho bé mai de la vida, perquè és pecat. Molt catòlic, tot plegat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada