dijous, 22 d’octubre del 2015

El SistemÄ Suec, en cassette


Han tingut mai el gust d’escoltar un disc sabent que disposen vostès d’una peça única? Doncs això és més o menys el que experimentaran els afortunats que aquests dies adquireixin una de les vint-i-set còpies de “Låt Oss Tala Om Kärlek” (2015, El Mamut Traçut), el nou llançament discogràfic d’El SistemÄ Suec, editat exclusivament en cassette -el llançament es va fer coincidint amb el Cassette Store Day- i en edició limitada a les citades vint-i-set unitats. O més ben dit, vint-i-sis: sembla ser que l’última còpia prevista va sortir defectuosa.

Sigui com sigui, i tornant al principi, qualsevol que hagi adquirit un exemplar físic de “Låt Oss Tala Om Kärlek” -el títol, segons l’autor, vindria a ser una mena de traducció d’“Anem a parlar d’amor”– disposa d’una peça única. Perquè, a banda dels títols enumerats al booklet corresponent, s’inclouen dos temes ocults que varien en cada unitat. I si d’això no se’n diu artesania, com a mínim sí que és tota una declaració d’intencions i d’amor a l’oient.

I què trobem exactament a “Låt Oss Tala Om Kärlek”? Doncs algunes de les peces d’Squashlab, l’antic alter ego de David Reig. Tal i com les va concebre al seu dia, però remesclades i amb les veus regravades -els originals eren en anglès; les noves versions en català-. Cançons que ja denotaven ofici i que acabarien esdevenint el punt de partida de tot el que vindria després. L’embrió, en definitiva, d’un projecte cuinat a foc lent i actualment en procés de consolidació. També disponible com a descàrrega digital.


Originalment publicat al B-Magazine de Brubaker.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada