dimarts, 11 d’agost del 2020

Los Tiki Phantoms, MFC Chicken i TT Syndicate al FestiSurf Costa Brava

Los Tiki Phantoms, ritual surfer.
Los Tiki Phantoms, MFC Chicken i TT Syndicate. Triplet d'elevadíssim voltatge i un cartell d'allò més suggerent, el que acaba de presentar FestiSurf Costa Brava en aquests temps d'emergència. Serà el 19 de setembre al Palau d'Esports i Congressos de Platja d'Aro. Reservin lloc i posin-se les millors gales surferes.

Havia d'haver estat un any més l'últim gran festival de l'estiu. I donades les circumstàncies, es pot comptar entre les poques cites melòmanes d'aquesta temporada que ara per ara no han vist alterats els seus plans. Fidel a les seves arrels i a la seva vocació, sobreposant-se a crisis i pandèmies, el FestiSurf Costa Brava ho té tot a punt per desplegar el mes vinent un cartell on l'instro surf més incorruptible i genuí tornarà a retroalimentar-se amb discursos perifèrics que van del garatge al rhythm & blues.

La cita tindrà lloc el 19 de setembre al Palau d'Esports i Congressos de Platja d'Aro –nou emplaçament adaptat a les mesures de seguretat vigents-. Caldrà portar mascareta, mantenir les distàncies i romandre cadascú assegut a la localitat que li hagi estat assignada –entrada lliure amb aforament limitat: facin vostès les seves reserves i no es quedin fora-. I si bé les circumstàncies no conviden precisament a ballar, sí que ho farà la música. Un cartell tan eclèctic com de costum, on els noms de referència alternaran amb les potencials descobertes.

Encapçalen el programa dos vells coneguts del FestiSurf que a aquestes alçades poques presentacions requereixen entre la parròquia surfera, Los Tiki Phantoms i MFC Chicken. Els barcelonins poden presumir de ser el combo d'instro surf de més envergadura en aquest costat dels Pirineus amb permís de Los Coronas. Tot un ritual de sèrie b deliciosament macabre, a ritme de vitamínic surf rock amb essències spaghetti western. I un darrer àlbum, "Disco Guateque" (2019), on es dediquen a versionar al seu aire clàssics d'Ennio Morricone, Sonny Curtis, Chris Isaak o... Wham!.

D'altra banda, els britànics vindran amb formació renovada –es manté al capdavant l'incombustible Spencer Evoy- i un nou plàstic al seu nom, "Fast Food & Broken Hearts" (2020), on refermen el seu gust pel rock'n'roll del Pacific Northwest, amb The Sonics i The Wailers com a fars de referència. Completarà el cartell el que probablement esdevingui el gran descobriment de l'edició d'enguany. Els portuguesos TT Syndicate amb el seu explosiu còctel de soul, rhythm & blues i rock'n'roll en la seva concepció més essencial.


Més informació:

FestiSurf Costa Brava  /  Pàgina web

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada