divendres, 10 de gener del 2020

Quatre anys sense Bowie

David Bowie (1947-2016)
No descobrirem a aquestes alçades com poden arribar a ser de rendibles els cadàvers en un negoci com el discogràfic. D'exemples en podríem trobar a grapats, però en un dia com avui resulta certament oportú referir-se a David Bowie. A quatre anys de la seva mort el 10 de gener de 2016, el Duc Blanc ha estat objecte de diversos llançaments dedicats a repassar de forma extensiva diferents etapes de la seva trajectòria i a treure noves gravacions a la llum.

Abans d'ahir, amb motiu del que hauria estat el seu 73è aniversari, s'anunciava la propera edició de dos nous plàstics amb material inèdit. Del primer, "Is It Any Wonder?", un ep amb sis rareses, ja se n'ha pogut escoltar una presa alternativa de "The Man Who Sold the World". El segon, amb les sessions que Bowie va gravar el 8 de gener de 1997 als Looking Glass Studios amb motiu del seu 50è aniversari, veurà la llum el mes d'abril sota el títol de "Changesnobowie".

Alguns veuran en tot plegat l'enèsima estratègia escurabutxaques de la disquera de torn, d'altres hi contemplaran la possibilitat de seguir descobrint el llegat d'un dels artistes més grans dels darrers 100 anys. Sigui com sigui, que no deixi de sonar la música.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada