dissabte, 28 de març del 2020

PAVVLA visibilitza la salut mental

PAVVLA, en una captura del videoclip de 'La mejor parte'.
S'ha parlat poc aquestes últimes setmanes sobre com una situació de confinament pot afectar aquelles persones que pateixen malalties i trastorns mentals. Res de nou en un món on la salut mental segueix essent un tabú, i aquelles persones que pateixen aquestes malalties i trastorns són sovint invisibilitzades quan no directament estigmatitzades.

Per això resulta tan valent com oportú l'últim moviment de PAVVLA, que ha decidit abordar l'ansietat i la depressió sense embuts al seu darrer single, "La mejor parte" (2020, Luup Records). Una cançó a piano i veu, la primera que l'alter ego de Paula Jornet interpreta en castellà, que busca visibilitzar, desestigmatitzar i normalitzar aquests trastorns.

L'ha presentat amb un videoclip elaborat a partir d'imatges actuals del seu dia a dia, però també de la seva infantesa, i on més enllà d'exposar com és el fet de conviure amb la malaltia al llarg de tota una vida, ve a refermar que el més important és no deixar-se superar. Poden veure vostès el video a Youtube.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada