diumenge, 7 de juny del 2020

Chris Forsyth + Garcia Peoples - "Peoples Motel Band" (2020)


El disc en directe és a priori un format poc compatible amb aquests temps d'immediatesa i poc aprofundiment que ens ha tocat viure. Per sort hi ha artistes que no tan sols hi segueixen creient sinó que saben treure-li molt de suc. És el cas de Chris Forsyth i Garcia Peoples, que després de girar plegats l'any passat s'han tret de la màniga aquest artefacte d'alta tensió titulat "Peoples Motel Band" (2020).

El títol fa referència a la unió dels Peoples, a aquestes alçades referents de pes del rock psicodèlic contemporani, amb alguns dels components de la Solar Motel Band que sol acompanyar el seu veí de New Jersey. I el plàstic documenta una de les actuacions que Forsyth, un dels grans revolucionaris de la guitarra amb accent nord-americà, va dur a terme amb el suport de qui sembla haver vingut a revitalitzar els llegats de Grateful Dead i Allman Brothers.

Enregistrat a Filadèlfia el passat mes de setembre, l'àlbum consta de quatre pistes que oscil·len entre els quatre i els vint minuts i mig de durada. Un repertori que es nodreix de peces recents del propi Forsyth, augmentades en directe per l'acidesa expansiva de Garcia Peoples i amb títols com "Mystic Mountain" o "Dreaming in the Non-Dream" elevant-se fins a cotes siderals. Tant de bo el projecte tingui continuïtat.

Disponible a Bandcamp.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada